ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

international real estate, global promotion, your greek home

ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ?  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Πωλήσεις ακίνητων σε αγοραστές του εξωτερικού 

Προωθούμε το ακίνητό σας

Μπορούμε να συνεργαστούμε με πολλούς τρόπους δηλαδή είτε να κάνουμε μια διεθνή καμπάνια ειδικά για το ακίνητο σας, είτε να φιλοξενήσουμε το ακίνητο σας στα δικά μας Social Media και να το προωθήσουμε συλλογικά μαζί με τα υπόλοιπα ακίνητα πού ήδη προβάλλονται. 

Προβάλουμε το ακίνητο σας σε διεθνές επίπεδο στην παγκόσμια αγορά στο σχέδιο Δράσης μας “Your Greek Home” σε 120 sites ακινήτων διεθνώς  σε 50 χώρες σε συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει μέσω διεθνών δικτύων διακομιστών σε πλατφόρμες και ιστότοπους αγγελιών σε όλο τον κόσμο. 

Το καλύτερο και πιο κύριο από όλα είναι ότι είμαστε σε θέση να σας αποστέλνουμε κιόλας τα links ώστε να διαπιστώσετε εξ ιδίαν κάθε στιγμή  που προβάλλεται ακριβώς το ακίνητο σας και για όλο το διάστημα συνεργασίας μας. 

Στην ουσία θα έχετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βλέπετε το ακίνητο σας δημοσιευμένο σε όλα τα Site,s που σας αναφέρουμε. 

Από την πλευρά σας καλό θα είναι να μας διαθέσετε  αρκετές φωτογραφίες του ακινήτου σας καθώς και λεπτομερή περιγραφή ώστε να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο email μας 
athenseconomy@gmail.com

Μην ξεχνάμε ότι ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος αγοραστής πού θα το δει να αποκτήσει σφαιρική άποψη.

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, να οργανώσουμε την προώθηση στα Sites, καθώς επίσης να σας αποστέλλουμε διαδοχικά τα links ώστε να διαπιστώνετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, που προβάλλονται τα ακίνητα σας καθώς και να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο και τους κανόνες αγοραπωλησίας. 

 

Δείτε μερικά αποτελέσματα διαφημιστικής καμπάνιας  στο Facebook

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ