ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ?  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Πωλήσεις ακίνητων σε αγοραστές του εξωτερικού 

Προωθούμε το ακίνητό σας

Μπορούμε να συνεργαστούμε με πολλούς τρόπους δηλαδή είτε να κάνουμε μια διεθνή καμπάνια ειδικά για το ακίνητο σας, είτε να φιλοξενήσουμε το ακίνητο σας στα δικά μας Social Media και να το προωθήσουμε συλλογικά μαζί με τα υπόλοιπα ακίνητα πού ήδη προβάλλονται. 

Προβάλουμε το ακίνητο σας σε διεθνές επίπεδο στην παγκόσμια αγορά στο σχέδιο Δράσης μας “Your Greek Home” σε 110 sites ακινήτων διεθνώς  σε 60 χώρες, σε συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει μέσω διεθνών δικτύων διακομιστών, σε πλατφόρμες και ιστότοπους αγγελιών σε όλο τον κόσμο. 

Το καλύτερο και πιο κύριο από όλα είναι ότι είμαστε σε θέση να σας αποστέλνουμε  τα links ώστε να διαπιστώσετε εξ ιδίαν κάθε στιγμή  που προβάλλεται ακριβώς το ακίνητο σας και για όλο το διάστημα συνεργασίας μας. 

Στην ουσία θα έχετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βλέπετε το ακίνητο σας δημοσιευμένο σε όλα τα sites, που σας αναφέρουμε. 

Από την πλευρά σας καλό θα είναι να μας διαθέσετε  αρκετές φωτογραφίες του ακινήτου σας καθώς και λεπτομερή περιγραφή ώστε να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο email μας 
athenseconomy@gmail.com

Μην ξεχνάμε ότι ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος αγοραστής πού θα το δει να αποκτήσει σφαιρική άποψη.

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, να οργανώσουμε την προώθηση, καθώς επίσης να σας αποστέλλουμε τα links ώστε να διαπιστώνετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, που προβάλλονται τα ακίνητα σας, καθώς και να ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο και τους κανόνες αγοραπωλησίας. 

 

Δ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ